12.6.2016

CirkusRankinen lauantai

Herätys tapahtui aamulla räikeästi kahden kattilankannen voimin, aamurutiinit olivat jo tutut. Lipunnoston jälkeen oli melonnan kuivaharjoittelua, eli toisin sanoen johtajat näyttivät mitä tehdä ja ei kanootissa, mikä oli hauskaa. Tämän jälkeen pääsimme itse melomaan Lepsämänjokea pitkin. Melonta oli aluksi hankalaa, sillä törmäilimme jatkuvasti kaisloihin (Lauran mukaan kahdeksan, Anttonin mukaan ainakin neljäkymmentä kertaa). Tekniikka vaati siis hiomista. Alun kankeuden jälkeen emme kuitenkaan enää törmäilleet. Yksi ryhmä harjoitteli myös kanootilla kaatumista tositoimissa, mutta onneksi pelastusryhmä oli liikkeellä.
Melonnan kuivaharjoittelua

Melontaa Lepsämänjoessa, paikoitellen esiintyi tiheää kasvustoa.

Yksi ryhmä pääsi kokeilemaan kanootilla kaatumista
 
Vapaa-aikana me hakkasimme klapeja, pelasimme korttia ja kerroimme teltassa iltasatuja. Johtajat myös laittoivat sudareita ja seikkailijoita pelaamaan potkupeliä, jossa palkintona oli pepsitölkki. Hyvän ja ravitsevan lounaan jälkeen kävimme omatekoisessa telttasaunassamme ja teimme retkimerkkejä. Sauna päästi jonkin verran lämpöä, vaikka johtajiston mukaan se oli lämmin telttasaunaksi. Retkimerkkinä oli pienikokoinen tirehtöörin hattu, jonka teko oli haastavaa, mutta siitäkin selviydyttiin voittajina.
Retkimerkin tekoa

Telttasauna
 
Kun olimme saunoneet tarpeeksi, oli aika purkaa sauna. Viimein iltanuotion koittaessa pääsimme esittämään suunnittelemamme esitykset ja niille huudettiin (siis hyvässä mielessä). Tämän jälkeen jaettiin ansiomerkkejä: sudenpentusolki Daniel Sohlbergille, tarpojasolki Oliver Sohlbergille ja ll luokan Mannerheiminsolki Mikaela Kaunisaholle. Lopuksi teimme sisarruspiirin, lauloimme Tää ystävyys ei raukene ja lähdimme valmistautumaan iltapalaan.
Saunan purkamista
 
Iltanuotiolla

Tiivistettynä: ohjelma on ollut hauskaa, vapaa-aikaa on ollut riittävästi ja ruoka on ollut huippua!
 
Antton Oinaanoja, Laura Ramstedt ja Ilari Säkkinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti