17.10.2016

Finnjamboree Roihu

Lähdimme Roihulle 20.7. Leppävaaran urheilupuiston parkkipaikalta klo 12:30. Bussit pakattiin täyteen ja matka alkoi 17 000 muun partiolaisen kanssa kohti Evon leirikeskusta ja Finnjamboree Roihua. Ensimmäisenä päivänä ei ollut leirin avajaisten lisäksi muuta ohjattua ohjelmaa. Rakentelimmekin siis leiriä ja tutustuimme meidän savussamme majaileviin hongkongilaisiin. Rakentelu oli vapaata ja siinä välissä ehti pelata korttia, tutustua leiriin ja nähdä vanhoja partiokavereita. Leirilippukuntamme nimi oli Tuplahaukat.


Korttia pelattiin paljon
2×Haukat
Kulttuurit kohtasivat leirillä
Seuraavana päivänä alkoivat laaksot, joissa kävimme lähes jokaisena päivänä. Laaksoista päällimmäiseksi jäi mieleen vesilaakson suppaaminen. Eräässä laaksossa oli myös ylityksiä ja alituksia sisältävä ramborata, joka päättyi muta-altaaseen. Samassa laaksossa oli myös muita urheilullisia aktiviteettejä. Eniten pidin kuitenkin vapaa-ajasta, jolloin pelasimme korttia ja hengailimme savussa.

Monien aktiviteettien ohella leirillä pääsi myös suppailemaan
Ramboradalla riitti vauhtia
Lopuksi vilvoiteltiin muta-altaassa

Iltaisinkin leirillä riitti ohjelmaa, esimerkiksi savu- ja alaleiri-ilta. Viimeisenä iltana oli päättäjäiset, joissa Sanni oli pääesiintyjänä. Ne olivat hienot! Iltapalaksi oli myös herkullista grilliruokaa.

Savusta löytyi myös Niinumaa-kyltti


Sanni oli päättäjäisten pääesiintyjä
Lähdimme Roihulta 28.7. n. klo 11.00 bussilla kohti Leppävaaraa. Ikimuistoinen leiri oli päättynyt.

Leirillä tapasi vanhoja kavereita, mutta löysi myös uusia

Teksti: Oliver Sohlberg
Kuvat: Mikaela Kaunisaho (Lisää kuvia osoitteessa http://niinu.kuvat.fi/kuvat/2016/Roihu/)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti